Acest produs a fost realizat in cadrul proiectului “Scoala pentru copii si tineri cu diabet tip1” cu sprijinul Sanofi Romania, Medtronic Romania si Queisser Pharma Romania.
Madlene cu cacao
Ingrediente :
100g făină de migdale (plus una sau două linguri)
40g unt nesărat moale
1 ou mediu
1 lingură smântână
1/2 plic praf de copt
1 lingură cu vârf cacao
esenţă de vanilie
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul 175 Celsius . Într-un castron amestecați oul cu esenţa de vanilie și îndulcitorul Sukrin. Adăugați untul moale, smântâna și amestecați până se combină.
Încorporați făina de migdale în care s-a pus praful de copt și amestecați. Împărțiți aluatul în două părți și jumătate se va amesteca cu cacao.Puneți aluatul într-o formă de briose captuşite cu hârtie pentru briose. Nu supraîncărcați! Puteţi crea diverse combinaţii.
Coaceți timp de 15 – 17 minute . Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet înainte de a scoate din forme.
Sursa: Sugar Free Londoner