Acasa
Despre noi
Obiective
Ce este diabetul
Simptomatologie
Diagnosticarea
Tipologie
Diabet tip 1
Diabetul de tip 2
Diabetul Gestational
Alte Tipuri de Diabet
Complicatiile diabetului
Retinopatia diabetica
Neuropatia diabetica
Hipoglicemia
Afectarea picioarelor
Ochi
Disfunctii erectile
Raceli
Rinichi
Tensiune Arteriala
Sunt diabetic
Monitorizarea glicemiei
Dispozitivul Guardian™ Connect – Medtronic
Diabetul trebuie verificat
Regimul alimentar
Alimentatie Echilibrata
Sfaturi nutritionale
Retete pentru diabetici
Deserturi
Gustari
Mese Principale
Metode de ingrijire
Aparate
Viata Sociala
Articole
Diabet tip 2
Diabetul zaharat
Diabetul şi contracepţia
Diabetul si Alimentatia
Diabetul și Fumatul
Diabetul si mișcarea
Diabetul si depresia
Diabetul si problemele orale
Implicatii psihosociale ale diabetului
Proiecte
Sa vorbim despre diabet
Scoala pentru copii cu diabet de tip 1
Contact
Fursecuri cu nuci și cocos
Home
Retete Low Carb
Deserturi
Fursecuri cu nuci și cocos
Acest produs a fost realizat in cadrul proiectului “Scoala pentru copii si tineri cu diabet tip1” cu sprijinul Sanofi Romania si Medtronic Romania.
Fursecuri cu nuci și cocos
Ingrediente:
120g unt cu 80% grăsime
150g nucă măcinată
6 linguri fulgi de cocos
1 ou
3 linguri cu vârf îndulcitor (green sugar)
– cantități pentru cca 12 bucăți –
Preparare:
Mixăm untul aflat la temperatura camerei cu indulcitorul si oul.
Adăugăm treptat miezul de nucă, fulgii de cocos si omogenizăm cu o spatulă, apoi cu mâna dacă este nevoie.
Vom obtine un aluat compact.
Formăm bilute din aluat si le asezăm in tavă, pe hartia de copt si apoi le aplatizăm. Putem orna cu ciocolată fără zahăr.
Coacem la cuptorul preincalzit la 170 C pentru cca 20 minute. Atentie! se rumenesc repede si se pot arde, timpul putând diferi de la cuptor la cuptor.
Sursa: Internet
Copyrights © 2020 All Rights Reserved. Asociatia Diabeticilor din Prahova
Join Us Now!